tisdag 27 augusti 2013


Vill vara sjuk för att kunna bli frisk.
Vill vara hungrig för att kunna bli mätt.
Vill bara kunna förstå vad fan jag har gjort för fel.
Och vad jag skulle kunna göra som är rätt.

1 kommentar:

  1. Hej!

    Förlåt för jag inte svarat förrän nu, så jävla sämst. Jag skrev ett asbra svar för typ en vecka sen och så försvann mitt internet och allt ba FUCKA UR.

    Hur som helst. Jag överdrev nog en aning när jag skrev det där inlägget. Visst, jag är typ rädd för allting, men det händer ju ändå att jag gör saker, trots det. Jag hade en jävla down-period när jag skrev allt det där, haha, jag har väl iofs alltid en down-period när jag skriver.

    Nu ville jag gå in och läsa exakt vad du skrev, men jag minns inte lösenordet till min tumblr (BRA DÄR).

    Det där med snubben som trodde du var en butikskontrollant, haha. Det var rätt kul. Jag har också gått runt sådär i mataffärer, med hörlurar, bara fett inte med i matchen. Stått o stirrat på typ bönor och ba "Ja det är ju nyttigt.. Fast jag kommer fan aldrig laga skiten, vet inte ens hur man gör.". Hela den tanken tar typ 10 minuter, så tills dess ser jag helt mongo ut.

    Jag var på arbetsintervju i Gbg förra veckan, får reda på om jag får det på fredag. Hade varit så gött, känns som tiden är inne nu. Annars tillbringar jag dagarna med att kolla film på min nya mäktiga nördiga tv. Igår såg jag "12 Angry Men". Se den. Tänk inte "Är den från 1957!? Orkar ej..". Nu håller jag på att kära ner mig i Helan & Halvan. Det är liksom så bra. Det är gammalt, de slår varandra, ramlar. Ja, allt som är kul. Nej, jag kollar inte enbart på tv. Jag spelar kort med Morfar & Mormor också, haha, det är askul. Vi spelar Plump. Googla påt!

    Det är lite mitt liv just nu. Ha det så bra! :)

    /Oscar

    SvaraRadera